Praktijkruimte beschikbaar

Beste collega’s,

Zoek jij praktijkruimte ? Ben jij fysiotherapeut of complementair therapeut met net dat beetje extra? Dan spreek ik je graag !

In het Oude dorp van Vleuten is begin 2018 een paramedisch behandelcentrum geopend. In het historische pand heb ik verschillende gezondheidsondernemers samen gebracht onder de naam Vleutenvitaal.
Ik ben nog op zoek naar ondernemende collega’s, zoals een haptonoom, massagetherapeut, lymfoedeem therapeut, bekken- of orofaciaaltherapeut ter versterking.  Maar ook andere collega’s  die kennis hebben van bewegen, ontspanning en/of pijnklachten en dit op een vernieuwde manier in de markt willen brengen vraag ik te reageren. Ben je starter of wil je een carrièremove maken? Ook dan ben ik op zoek naar jou! Je enthousiasme telt.

In de nieuwe praktijkruimte te Vleuten staat de mens centraal. Of je nu klein, groot, jong, oud, gezond of minder gezond bent. We gaan allemaal uit van het individu en kijken naar wat een persoon nodig heeft om in balans te komen, te genezen en/of gezond(er) te worden. Dit kunnen reguliere behandelingen zijn zoals fysiotherapie en manuele therapie. Maar ook complementaire behandelingen zoals acupunctuur, cranio-sacraal therapie, massage bij kanker en coaching zouden in de praktijkruimte zeker ook een plek kunnen vinden. Dus reageer gewoon ook of je niet zeker weet of we matchen.

Vanuit het nabij gelegen Maximapark is er volop ruimte voor groepsactiviteiten. De verschillende doelgroepen zijn door nieuwbouwstad Leidse Rijn met veel nieuwe bewoners ruim vertegenwoordigd.

Wat kan ik je bieden ?
Ik bied je een behandelruimte die je voor minimaal een dagdeel per week kunt huren. De gemiddelde behandelruimte is ongeveer 15 m² en er is een kleine oefenruimte zonder apparatuur. Er zijn diverse voorzieningen (WiFi, wasmachine en een gezamenlijke kelder voor lunch/koffie en overleg).

Ook interessant is de samenwerking onderling. Regelmatig hebben we overleg over de marketing die we gezamenlijk doen, onze visies, business canvas en speerpunten sessies. Dus ben jij een ondernemer met koud water vrees ? Ik leer je zwemmen.

Nieuwsgierig naar wat jouw opties kunnen zijn bij mij?

Stuur dan een mailtje naar Corenne Boeve, info@corenneboeve.nl.
Wie weet ben jij degene die het team in Vleuten komt versterken!