“Het leven volledig leven zonder van hot naar her geslingerd te worden door de chaos van elke dag. In die zin is elke dag een onderzoek en behandeling.”

Corenne Boeve

“Mijn handen en ogen zijn de tools waarmee ik werk. Door de prachtige combinatie van zachte maar toch intense technieken kan ik spieren losmaken en gewrichten de juiste sturing geven. Dat is in mijn ogen de kracht van mijn behandelingen.”

Naast mijn eigen praktijk heb ik tot 2018 lesgegeven op de School voor Manuele Therapie Utrecht voor onderwijs aan fysiotherapeuten die ook manueel therapeut willen worden. Ik was daar mentor en ik deed een deel van de organisatorische zaken en het management.

Samen met een collega fysiotherapeut, ben ik oprichtster van Paramedici Contractvrij, een digitaal verbindend digitaal platform voor ondernemers in de zorg die zonder contracten werken. Inmiddels vervul ik deze belangenbehartiging vanuit de brancheorganisatie voor de fysiotherapie.
Met oefentherapeute Noortje van Loon organiseerde ik van 2016 – 2018 wetenschappelijke thema-avonden voor oefentherapeuten door heel Nederland en online.

In 2018 ben ik Vleuten Vitaal gestart, een behandelcentrum  voor samenwerkende therapeuten in de zorg. Zo kan een mooie mix ontstaan vanuit diverse visies op gezondheid, herstel en beweging.

In 2020 ben ik gestart met de opleiding MBA zorg en welzijn. Zo creëer ik de mogelijkheid om in grotere organisaties aan de slag te gaan. Heel graag wil ik mezelf in de nabije toekomst zinvol gaan inzetten voor het grotere geheel.

Corenne