Praktijkruimte beschikbaar

Zoek jij praktijkruimte ? Ben jij fysiotherapeut of zorgprofessional met net dat beetje extra? Dan spreek ik je graag !

Ik ben op zoek naar ondernemende collega’s. Zoals een haptonoom, acupuncturist  of leefstijl coach. Maar ook andere collega’s met kennis van bewegen, ontspanning en/of pijnklachten zijn welkom bij Vleuten Vitaal.

Ben je starter met en paar jaar ervaring of wil je een carrièremove maken? Ook dan biedt Vleuten Vitaal misschien mogelijkheden voor jou.

Bij ons staat de mens centraal. Of je nu klein, groot, jong, oud, gezond of minder gezond bent, we gaan allemaal uit van het individu. We kijken naar wat een persoon nodig heeft om in balans te komen, te genezen en/of gezond(er) te worden.

Dit kunnen reguliere behandelingen zijn bijvoorbeeld fysiotherapie of manuele therapie. Maar  ook complementaire behandelingen of coaching.  We zetten graag een klein stapje extra. Is andermans gezondheid ook jouw zorg en zoek je een ruimte waar je jouw zorg kunt verlenen? Neem dan contact met me op!

Vanuit het nabij gelegen Maximapark is er volop ruimte voor groepsactiviteiten. De verschillende doelgroepen zijn door Leidsche Rijn met veel nieuwe bewoners ruim vertegenwoordigd.

Wat kan ik je bieden?

Kijk voor de actuele beschikbare praktijkruimte op de site van Vleutenvitaal.

Ik bied je behandelruimtes die je voor minimaal een dagdeel per week kunt huren. De gemiddelde behandelruimte is ongeveer 15 m². Er zijn diverse voorzieningen,  Wifi en een gezamenlijke plek voor lunch/koffie en overleg.

Ook interessant is de onderlinge samenwerking.  Naast het feit dat we cliënten naar elkaar doorverwijzen hebben we ook regelmatig overleg over de marketing die we gezamenlijk doen, onze visies, ondernemersoverleg en speerpunten sessies. Dus ben jij zelfstandig ondernemer, maar werk je toch graag samen? Bij Vleuten Vitaal werk je niet alleen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar Corenne Boeve, info@corenneboeve.nl.  Wie weet ben jij degene die ons team in Vleuten komt versterken!